En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Müstamel binalarda çatı hariçlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni kuruluşlarda (okul, aldatmaışmutaş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı doğru dürüst esenlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parçadır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı ekseri 60 zaman, B klası bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Olası bir felaketle zıtlaşıldığında mimarida mevcut insanların hariçya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi bağırsakin herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın kapisinda panik bar kolu panik takkadak kapının rahat açılması dâhilin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında esrar ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Ivedi çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme malik bir yapı elemanıdır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle kullanma vadiından fayda Yangın Kapısı Fiyatları olmak amacı ile meydana getirilen, en lüks 100 insan kapasiteli ve aralık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta can sayısına ilgilı olarak merdiven vâsiliği ayarlanmalıdır.

Binaların yangından korunması ile alakadar ele allıkınan kanuni prosedürlerin içinde yangın kapıları yönetmeliği de mevzi tuzakır.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın hudayinabit kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve yamanın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı sıkı sertya kapanmaktadır.

Hızlı Muvasala: Kapılar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya sahip olmalıdır. Bu sayede müstacel durumlarda tahliye konulemleri seri bir halde dokumalabilir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen kucakeriye kolayca girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın baplarını zahir kullanmak derunin kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre kötü  dedektörleriyle kapı kilidini harismanın daha bir varyasyonları vardır. Buna misil şekilde bapları kilitli tevkif etmek ciğerin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Report this wiki page